Μπήκαν στη χώρα οι οχτροί!

Πήγε ο μάπας, ο τάχα μου δήθεν πρωθυπουργός στο Καστελλόριζο για να μας ανακοινώσει και επισήμως πως οι ξένοι θα ελέγχουν τα οικονομικά της χώρας.

Κάποτε ρε βαμμένε Jeffrey πριν πολλά πολλά χρόνια κάποιοι είχαν ξεσηκωθεί και είχαν κάνει μια επανάσταση και φτιάξανε αυτό εδώ το κράτος που εσύ τώρα το ξεπουλάς… Πολύ αργότερα ο ίδιος λαός είπε ένα “ΟΧΙ” και ένας δικτάτορας αναγκάστηκε να πει όχι και αυτός στις βλέψεις κάποιων ξένων.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι το πιάσα το νόημα! Εσύ ο “εκλεγμένος” δικτάτορας (με 2 εκατομμύρια περίπου αποχή) δεν φοβάσαι να πεις ΝΑΙ στους τρίτους, στους ξένους, στους άσχετους με εμάς, αφού εμάς δεν μας νοιάζει πια και δεν λέμε πια ΟΧΙ… Είμαστε υπνωτισμένοι διαβάζοντας Espresso και Cosmospolitan, παρακολουθούμε ανελλιπώς το δελτίο του Star για να ενημερωνόμαστε για κάθε κίνηση της εθνικής πορνοστάρ με ένα φραπέ στο χέρι! Εγκεφαλικά νεκροί κάνουμε πάντα ό,τι θέλουν ΕΚΕΙΝΟΙ.
Δεν χρειάζονται κερκόπορτα για να μπούνε στη χώρα, τους έχουμε αφήσει όλες τις πόρτες ανοιχτές… Δεν πρέπει να μας χτυπάνε τα κουδούνια και μας απασχολούν άλλωστε! Ας κάνουν ό,τι θέλουν και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας!

Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s