Ε.Σ.Υ. Tours !!!


Και ήρθε επιτέλους η ευλογημένη ώρα και ο Θεός της Ελλάδας επεφύλαξε και για έναν υπουργό την μαγεία του να πηγαίνεις άρρωστος σε δημόσιο νοσοκομείο της επαρχίας!!!

Για να εξηγηθώ, δεν χαίρομαι που αρρώστησε ο Λοβέρδος, αλλά κάπου μέσα μου σκέφτηκα: “Για να σε δούμε τώρα κύριε υπουργέ…”

Δεν μπορούσε να κάνει αξονική τομογραφία στο δημόσιο νοσοκομείο της Βέροιας, γιατί λέει η λυχνία “έφαγε τα ψωμιά της” την Μεγάλη Πέμπτη και έπεφτε μαζί το δικό μας το Πάσχα με των Καθολικών και δεν μπορούσανε να την παραγγείλουνε από την Γαλλία κι άλλες τέτοιες π@π@ριές για δικαιολογίες… (Στο δικό μου το σπίτι πάντως αγοράζουμε καινούργιο χαρτί υγείας, πριν τελειώσει το παλιό… Αν δεν το κάναμε, ό,τι δικαιολογίες και να εφευρίσκαμε, η ουσία θα ήταν ότι είμαστε με το σκ@τό κολλημένο στον κwλο, μετά συγχωρήσεως!!!)

Και τον πήρε με το αυτοκίνητό του ο Διευθυντής και τον πήγε από την Βέροια στη Νάουσα για να κάνει στο εκεί Νοσοκομείο την αξονική στην κοιλιά. Κι έτσι ο κύριος Λοβέρδος ανακάλυψε στο πετσί του πόσο καλή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χαίρονται οι ασαφαλισμένοι υπήκοοί του…

Αντίστοιχες ταξιδιωτικές διαδρομές με το ΕΣΥ Tours, βιώνουν πάρα πολλοί Έλληνες, με όχι αίσια αποτελέσματα. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα με το παιδάκι που πέθανε, γιατί δεν υπήρχε παιδίατρος σε όλη την Δυτική Μακεδονία και όταν τελικά κατέληξε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάθει σηψαιμία και πέθανε. Προχτές στο Αγρίνιο μια κοπελίτσα “έφαγε” στα μάτια το χαλκούνι ενός λάτρη των δολοφονικών εθίμων και οι γονείς της ανακάλυψαν ότι κοτζάμ Νοσοκομείο Αγρινίου δεν είχε οφθαλμίατρο κι έτσι αναγκάστηκαν να την μεταφέρουν στην Πάτρα, μπας και γλυτώσει το φως της…

Όταν με το καλό γίνετε καλά κύριε Υπουργέ μας, να πάτε στην κυρία Μαριλίζα και να της πείτε ή να το φτιάξει αυτό το Ε.Σ.Υ. ή να βάλει φουρνέλο και να το γκρεμίσει, γιατί μπορεί κύριε Αντρέα μας τα Ταμεία να μην έχουν σάλιο, όπως είπατε, αλλά οι Έλληνες έχουν και θα σας βάλουν στο σημάδι, με το συμπάθιο κιόλας, που τολμάω και σας κάνω υποδείξεις!!!


Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s