Δολοφονία Ζώων στην Καλλιθέα Κατερίνης – Φτάνει ΠΙΑ!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


“Σήμερα, περί της 14.00, στην Καλλιθέα Κατερίνης , διεύθυνση Κανάρη 5 και Παύλου Μελά γωνία η άθλια υπανάπτυκτη ιδιοκτήτρια του διώροφου κτίσματος, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ με δηλητήριο (από το οποίο έχω συλλέξει δείγμα προκειμένου να καταθέσω ΑΜΕΣΑ μήνυση) τα 4 γατάκια τα οποία φροντίζαμε προσωπικά εδώ και 6 μήνες…Το όνομα του ανθρωποειδούς είναι ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και είναι δημότης Καλλιθέας. Η “κυρία” αυτή, εδώ και καιρό, “επέδραμε” στο σπίτι που μας έχει νοικιάσει και αφαιρούσε υλικά τα οποία είχαμε τοποθετήσει στο μπαλκόνι μας για να προστατεύονται οι τετράποδοι φίλοι μας από τις καιρικές συνθήκες. Σήμερα, έφερε τα ψάρια που τάισε το σόι της εμπλουτισμένα με μωβ κόκκους δηλητηρίου και τα μωρά μας βρήκαν φριχτό θάνατο μετά από εμετούς, διάρροιες και πόνους. Παραθέτω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τον τόπο του εγκλήματος”

ΥΓ1: Ζητώ συμβουλές από φιλοζωικές οργανώσεις σχετικά με τη νόμιμη διαδικασία
ΥΓ2: Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση οποιουδήποτε αμφισβητήσει τα λεγόμενά μου
ΥΓ3: Έχω ήδη επικοινωνήσει με τη δολοφόνο (την οποία την είδαν αυτόπτες μάρτυρες) και την ανακοίνωσα ότι προτιμώ να τη στείλω στα δικαστήρια παρά να δράσω παρορμητικά …και να πάω εγώ στη φυλακή
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: “Καλοί μου άνθρωποι” πόσο “περήφανο” πτηνό με κάνετε… Όπως σας έλεγα και χθες, παντού επικρατεί Αγάπη, Ειρήνη, Συμπόνια, Σεβασμός και άλλα πολλά! Και σε λίγο θα λέμε με γεμάτες τσέπες και σακούλες ” Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία”… Αχ! Τι όμορφος που είναι ο κόσμος μας!

Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, δολ, δολοφόνοι. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s