Με ποιο δικαίωμα πας και καταλαμβάνεις τον κινηματογράφο; Σου ανήκει; Εσείς οι αναρχικοί θεωρείτε τα πάντα δικά σας!


Όλα δικά τους! Όλα!

Βάζουν κουκούλα, χτυπάνε, καίνε, ουρλιάζουν, καταλαμβάνουν χώρους που δεν τους ανήκουν, τους καταστρέφουν και μετά είναι “μάγκες” και “αγωνιστές”…

Κατέλαβαν οι αναρχικοί σήμερα το Ολύμπιον και εγώ αναρωτιέμαι για ποιο λόγο δεν τους απομάκρυνε κανείς, και για ποιο λόγο δεν τους απομακρύνει τώρα κάποιος!
Μάλλον οι τύποι με τα μπλε τους φοβούνται! Εκτός από τις αρχές σε αυτή τη χώρα εξουσία έχουν και εκείνοι. Δεν τους κουνάει κανείς! Απλώς κάνουν ό,τι γουστάρουν, όπου και όποτε γουστάρουν και όλοι εμείς είμαστε θεατές!
Βέβαια, αν δεν είσαι με εκείνους είσαι με τους άλλους θα σου πουν. Αν είσαι αντίθετος με αυτούς θα σε πουν καπιταλιστή και φίλο των μπάτσων, και ας μην έχεις καμιά σχέση με όλα αυτά.

Σκεφτείτε κάποιον που κάνει φόνο και ζει σε μια χώρα όπου εφαρμόζεται η θανατική ποινή. Ο δήμιος δεν είναι το ίδιο φονιάς με το φονιά που σκοτώνει; Και εγώ σας λέω πως τους αστυνομικούς που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους, τους αναρχικούς και τους κάθε είδους ακραίους που θεωρούν πως έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμένα, καταπατούν τη δική μου ελευθερία και μπερδεύουν τη δημοκρατία με την ασυδοσία, εγώ τους θεωρώ ένα πράγμα, αφού μόνο τα χρώματα αλλάζουν… Άλλοι φορούν μπλε στολή, έχουν και όπλο στο τσεπάκι, άλλοι φορούν μαύρες κουκούλες, πετάνε πέτρες και βάζουν φωτιές, για μένα είναι το ίδιο πράγμα και οι “μπάτσοι” και οι αναρχικοί. Όπως επίσης το ίδιο πράγμα είναι για μένα και οι φασίστες με τους αναρχικούς, όλοι κουκούλες φοράνε άλλωστε!
Σας βαρέθηκα όλους! Μου φέρνετε αναγούλα!
Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s