ΕΠΙΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 2ΧΡΟΝΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΠΟΔΙΑ ΩΣ ΤΡΟΠΑΙΟ.Την πρόθεσή του να επικηρύξει τον δράστη που πυροβόλησε και μετά διαμέλισε ένα αρκουδάκι 2 ετών στην περιοχή της Ροδόπης, έναντι χρηματικής αμοιβής 5.000 ευρώ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο δήμος Σταυρούπολης Ξάνθης.


«Ο δράστης, όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, πάσχει από σοβαρές ψυχολογικές διαταραχές και ως εκ τούτου αποτελεί κίνδυνο για την τοπική κοινωνία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Για την εξιχνίαση της υπόθεσης ο δήμος Σταυρούπολης συνεργάζεται με την Αστυνομία, τον τοπικό κυνηγετικό σύλλογο και την περιβαλλοντική οργάνωση «Αρκτούρος».


«Εντός των ημερών θα κοινοποιηθεί επίσημα η προκήρυξη χρηματικής αμοιβής 5.000 ευρώ υπέρ οιουδήποτε προσώπου παράσχει στοιχεία και καταθέσει πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στην αποκάλυψη, τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».


Ακόμα πάντως εκκρεμούν οι εισηγήσεις των νομικών συμβούλων του δήμου, ώστε να διασφαλιστεί η ανωνυμία όσων θα παράσχουν πληροφορίες, καθώς και το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας.

Στη συνέχεια θα ανακοινωθούν τηλέφωνα και διευθύνσεις επικοινωνίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ξάνθη για όσους διαθέτουν στοιχεία.

Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s