4η μέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και τα πράγματα ήταν χλιαρά…

Αν εξαιρέσω την ταινία “Ξέστρωτα Κρεβάτια”, που ήταν αρκετά καλή, οι υπόλοιπες ήταν σαν πτώματα βγαλμένα από τη φορμόλη!
Ας αρχίσουμε από τα καλά και να πάμε μετά στα πικρά! Τα “Ξέστρωτα Κρεβάτια” ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ταινία. Παρακολουθήσαμε τις παράλληλες ιστορίες δύο νέων ανθρώπων που ζουν στο ίδιο κατειλημμένο κτίριο και συναντιούνται μόνο λίγο πριν τους τίτλους τέλους, όπου ανοίγουν τη ψυχή τους ο ένας στον άλλο. Στο τέλος πάντως, παρά τα προβλήματα και οι δύο φτάνουν στον τελικό τους προορισμό…


Είδα και κάτι αηδίες… Όπως για παράδειγμα μια κακόγουστη ελληνική ταινία με τίτλο “Ο Διαχειριστής”, με τον γεροντοέρωτα ενός τύπου που πέρασε τα 50, είχε δυο κουτσούβελα που πήγαιναν δημοτικό, τις αποχετεύσεις που έφτιαχνε και έτρωγε σκατά στη μάπα, και την 23χρόνη που πηδούσε ο γεράκος… Και η χειρότερη από τις μπούρδες ήταν “ο Αγνοούμενος”, μια Κορεάτικη που έδειχνε έναν καθυστερημένο τύπο να παριστάνει πως είναι σκύλος, να τρώει ξύλο και μετά να στραγγαλίζει σκυλιά και ανθρώπους.

Τίποτα εξαιρετικό σήμερα! Δυστυχώς…
Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in φεστιβάλ κινηματογράφου. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s