Να δεις που έκανα λάθος όταν έλεγα πως τα είχα δει όλα!…

Το γελοίο είναι πως το προαναγγέλλουν σαν να είναι το γεγονός της χρονιάς. Το star channel πρέπει να μετονομαστεί trash channel, αφού αστέρι δεν είναι, σκουπίδι όμως είναι σίγουρα. Από σήμερα θα βάλουν λέει την Άντζελα Δημητρίου να κάνει “σχόλια” για τις πολιτικές εξελίξεις. Είναι δυνατόν;
Όταν ήμουν παιδί δεν είχαμε την τιβί για κακό, μάλιστα μας παρότρυναν οι δάσκαλοι μας να βλέπουμε κάποιο δελτίο ειδήσεων για να είμαστε ενήμεροι για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας. Οι άνθρωποι που είναι τώρα παιδιά πολύ φοβάμαι πως θα θεωρούν τη φτήνια μια κατάσταση φυσιολογική, αφού το να παρακολουθεί κανείς σκουπίδια είναι πλέον κάτι αποδεκτό και όχι κάτι κατακριτέο.
Για αυτό και θα σας πρότεινα να μην αφήνετε τα παιδιά σας να παρακολουθούν τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι όπλο που σκοτώνει ενήλικες, φανταστείτε τι ζημιές μπορεί να προκαλέσει στη ψυχή και το νου των παιδιών. Θυμηθείτε πως τα παιδιά είναι το μέλλον, για αυτό μην τα αφήσετε να διαιωνίσουν το αρρωστημένο παρόν που εσείς δημιουργήσατε, προστατέψετε τα!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, το trash channel έχει ιδρύσει “σχολή τηλεοπτικής δημοσιογραφίας”…

About trupo2

blogger
This entry was posted in ω τι κόσμος μπαμπά.... Bookmark the permalink.

Leave a comment