ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!


Τεταρτη 20.5.09,ωρα 10 το πρωι :Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Συλλόγων καλεί όλους τους πολίτες σε συγκέντρωση-εκδήλωση έξω απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αχαρνών 2, Πλ.Βάθης για το θέμα των χιλιάδων κακοποιήσεων, δηλητηριάσεων και δολοφονιών των ζώων γενικά στην χώρα μας, τόσο των ζώων συντροφιάς, όσο και των ζώων της άγριας ζωής, των πουλιών κατά την κυνηγετική περίοδο, των παραγωγικών ζώων, των ζώων στα τσίρκο .
Στην εκδήλωση θα κληθούν να παραστούν τα ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, θα επιδοθεί ψήφισμα στον υπουργό κ. Χατζηγάκη, τον οποίο θα καλέσουμε να εξαγγείλει άμεσα μέτρα για την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων, μετά και την θετική στάση του κατά τις συναντήσεις που είχε με συλλόγους και φορείς προστασίας ζώων.
Καλούμε όλους τους πολίτες να διατρανώσουν την θέλησή τους να μπεί τέρμα επιτέλους στην μαύρη αυτή σελίδα της ιστορίας της σύγχρονης Ελλάδας και να διεκδικήσουν δυναμικά και αποφασιστικά απο την Πολιτεία την επίλυση του προβλήματος.
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή δημιουργήθηκε πριν λίγους μήνες, μέχρι στιγμής απηχεί τις απόψεις εκατο περίπου ζωοφιλικών συλλόγων και σκοπό έχει των συντονισμό των προσπαθειών, την ανάδειξη των προβλημάτων των ζώων στην χώρα μας και την πίεση προς την Πολιτεία να πάρει άμεσα, αποφασιστικά και ουσιαστικά μέτρα για την επίλυση των προβλημάτων των ζώων γενικά στην χώρα μας.
τηλ επικ.6976489349//6945593988//6979913007//6972004963//

Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in ΔΙΑΜΑΡΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s