ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΜΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ!


ΜΗΝ ΕΠΙΣΚΈΠΤΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΖΩΑ! ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΟΛΠΑ” ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑΪΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ!

Έντονες είναι οι φήμες για ομαδική εξαφάνιση σκυλιών και γατιών από επαρχιακές πόλεις, τις οποίες επισκέφτηκε πρόσφατα το γνωστό τσίρκο Coliseum Roma.

Περιβαλλοντικοί και φιλοζωικοί σύλλογοι καταγράφουν συνεχώς περιστατικά εξαφάνισης αδέσποτων ζώων από την ύπαιθρο, αλλά και από τα αστικά κέντρα, ενώ παράλληλα εκφράζουν φόβους ότι κατέληξαν να γίνουν τροφή για τα σαρκοφάγα ζώα του τσίρκου.

Ο κύριος Ζεϊμπέκης, υπεύθυνος επικοινωνίας του τσίρκο Colliseum Roma, μίλησε στη zougla.gr και δήλωσε ότι οι φήμες που κυκλοφορούν είναι συκοφαντικές και ότι δεν είναι δυνατόν να ταΐζονται ζώα αξίας, όπως οι τίγρεις, με σκυλιά και γατιά. Όπως τόνισε μάλιστα μία τέτοια ενέργεια, δηλαδή η αγορά αδέσποτων ζώων για να γίνουν τροφή σε σαρκοφάγα, είναι έγκλημα.

Επόμενος σταθμός του τσίρκου είναι ο δήμος Λευκώνα στις Σέρρες, καθώς ο δήμος Σερρών με απόφαση του Συμβουλίου ήδη από το 2007 έχει αποφασίσει να μην επιτρέπεται εντός των ορίων του η παραμονή τσίρκου με άγρια ζώα.

ΠΗΓΗ :http://www.zougla.gr/news.php?id=37499

Advertisements

About trupo2

blogger
This entry was posted in ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s